Nattklassen

  • Kaname Kuran(黒主 優姫) en renblodig vampyr, reddet Yuki fra å bli angrepet av en vampyr da hun var liten. Han er lederen i Nattklassen, og er mye fryktet og respektert blant dem. Selv om han er kald og befaldene mot de andre eleven i klassen, er han alltid snill og søt mot Yuki.Han har vist at han elsker og bryr seg veldig om henne. Han tillater Zero å leve fordi hans død ville gjøre Yuki veldig trist, og fordi Zero er nyttig. Han er både sjalu og sint på Zero for å bite henne, og å utsette henne for fare.

Navnets betydning: Kaname betyr «hengsel» eller «dør». Skriftspråket for hans etternavn er en kombinasjon av den gammeldagse måten å skrive ku, som betyr «ni», og ran betyr «orkidé».


  • Takuma Ichijo(一条 拓麻) er vise-president i Nattklassen. Han er en Level B vampyr, og er nesten like mektig som Kaname. Med hans glade og entusiastiske holdning, virker han veldig «ikke-vampyrete».Hans favoritt lesestoff er manga. Ichijo er god venn med Shiki Senri, som i likhet med ham, har en grandonkel som er medlem av rådsforsamlingen, og han er også en god venn med Rima Toya.

Navnets betydning: Ichijo kan bety «plutselig lysglimt» eller «lysstråle». På skriftspråk er Takuma en kombinasjon av taku, som betyr «å dyrke» eller «å avle», og ma, som er skriftspråk for asa, som betyr «hamp» eller «dodre», en plante med blå blomster.


  • Hanabusa Aido(藍堂 英), kalt «Idol» av Dagklasse-jentene, er kjent blant Nattklassen sammen med hans fetter Akatsuki Kain, for å være «Kaname-sama's høyre hånd». Aido har en tendens til tråkke over Kaname's grense, og hvis Kaname finner ut det, ender det med at Aido blir straffet. Aido er en Level B vampyr, og har kraften til å skape og kontollere is. Det ene sekundet kan Aido være glad og vennlig, og det neste, gjerrig og ubarmhjertig. Han finner ut at Zero er en vampyr, men holder det hemmelig.


Navnets betydning: Hanabusa betyr «kronblad av en blomst». Aido betyr «indigo tempel». På japansk er uttalen for Aido, veldig lik uttalen på det engelske ordet idol.


  • Akatsuki Kain(架院 暁) er Aido's fetter, og regnes som en av «Kaname-sama's høyre hender». Selv om Dagklasse jentene kaller han «Vild», er han mer moden enn Aido, og hans rolige holdning og tilknytning til Aido, gjør at han stadig havner i trøbbel selv om han ikke er ansvarlig. Kain er veldig oppfattende og han merker ofte hvordan andre føler seg, spesielt Aido og Ruka. Kain er en Level B vampyr, og han's evne er å skape og kontrollere ild, det motsatte av Aido's evne. Kain er forelsket i Ruka, og er ofte ved hennes side når hun føler seg nedenfor på grunn av Kaname's uvillighet til å akseptere følelsene hennes.


Navnets betydning: Akatsuki betyr «daggry». I hans fornavn, står ka for «støtte», mens in betyr en bygning med høye gjerer rundt det, som en skole eller et tempel.


  • Ruka Souen(早園 瑠佳) er en kvinnelig Level B vampyr som er veldig populær blant Dagklassen, og er en av de som er mest trofaste og beskyttende mot Kaname. Hun er barndomsvenn med Kaname, Ichijo, Aido og Kain. Hun avskyr Yuki fordi Kaname elsker henne, mens Ruka selv, har sterke følelser for ham som ikke blir gjengjeldt. Hun har alltid ville gitt Kaname sitt blod, men den eneste gangen han drakk det, var for å stå imot å drikke Yuki sitt.


Navnets betydning: I Ruka, betyr ru «lapis lazuli», og ka betyr «vakker» eller «pen». I Ruka's etternavn, Souen, betyr Sou «tidlig», men skriftspråket kan også bety «sterk duft», mens en betyr «hage».


  • Senri Shiki(支葵 千里) er en av de yngste i Nattklassen, og jobber som modell sammen med Rima Toya. Når Nattklassen blir beordret til å drepe en Level E vampyr, blir Shiki som oftest sent ut for å jakte den. Han er en Level B vampyr, og har evnen til å kontrollere og bende blodet sitt som han vill. Shiki bryr seg mye om Rima, og de er veldig nære venner. Hans bestevenn og romkamerat, er Ichijo.


Navnets betydning: Shiki's etternavn er en kombinasjon av ordet shi, som betyr «å støtte», og ki, som betyr «kattost»- en plante med rosa eller hvite blomster. I Senri, er ri en tradisjonell japansk måleenhet av mål av avstander, og en ri er ca. 2,44 mil. Senri betyr «1,000 ri».


  • Rima Toya(遠矢 莉磨) er en av de yngste i Nattklassen, og jobber som modell sammen med Senri Shiki. Forholdet mellom Rima og Shiki er ukjent, selv om de nesten alltid er sammen. Hun bryr seg mye om Shiki, og hun har veldig lik personlighet som ham. Rima er en adel vampyr, og har evnen til å skape lyn eller elektrisitet.


Navnets betydning: Toya betyr en «omfattende pil».


  • Seiren(星煉) er Kaname's uoffisielle livvakt, og er som oftest den første til å forsvare ham mot det hun betrakter som en trussel. Det er knapt hun greier å styre seg fra å drepe Zero, når han truer Kaname med Bloody Rose. Seiren bruker kroppen sin som et våpen, og er veldig dyktig i nærkamp.


Navnets betydning: Sei betyr «stjerne», og ren betyr «å smelte» eller «foredles» ren er også en blomst.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits