Dagklassen

  •  Yuki Cross(黒主 優姫) er adoptiv datteren til rektoren ved Cross Academy. Hun er en prefekt,og et medlem av skolens disiplinærutvalg. Ti år tidligere, på begynnelsen av serien, ble Yuki angrepet av en vampyr, og reddet av en annen, Kaname. Hun mistet minnene fra livet hennes før angrepet, og ble adoptert av Cross Acadamy's rektor, Kaien Cross. Etter at det ble avslørt at Zero er en vampyr, begynner Yuki å gi blodet sitt til Zero så han kan drikke det.

    Navnets betydning: Yuki's etternavn, Kurosu, er den japanske uttalen av det engelske ordet «cross». Likevel har skriftspråket en annen betydning - Kuro betyr «sort» og su betyr «mester». Hennes fornavn er en kombinasjon av yuu, som betyr «vokter» eller «snill», og ki betyr «prinsesse».


            


  • Zero Kiryu(錐生 零) er et år eldre enn Yuki, og kommer fra en vampyrjeger familie. Hans foreldre ble drept av den renblodige vampyren Shizuka Hio, etter at de ble beordret til å myrdre hennes kjæreste, et tidligere menneske som da ikke ennå hadde blitt en level E vampyr. Etter mordet på foreldrene hans, ble han tatt inn på Cross Acadamy av rektoren, og ble en prefekt. Han avskyr vampyrer etter det som skjedde med foreldrene hans, men det blir senere i serien avslørt at han også er en vampyr på grunn av Shizuka. Etter hvert blir det også avslørt at hans bror, Ichiru, også overlevde angrepet, og lever ved Shizuka's side. Etter at Shizuka er tilintetgjort, gir Kaname Zero sitt blod, så han ikke skal miste kontrollen, med ordre om å beskytte Yuki.

    Navnets betydning: Zero's fornavn er skrifttegnet for rei, som betyr «Zero». I hans etternavn, Kiryu, betyr ki «drill» eller «bor», og ryu betyr «liv».

             


  • Sayori «Yori» Wakaba(若葉 沙頼) er Yukis beste venn, og de deler rom. Hun er veldig smart, og syns at Nattklassen er uhyggelig og nifs. Hun er nesten den eneste jenta utenom Yuki som ikke blir tiltrukket av Nattklassens sjarm. Hun bryr seg veldig mye om Yuki.

           

             Navnets betydning: Sayori's etternavn, Wakaba, betyr «unge løv». Hennes fornavn, Sayori, er en kombinasjon av sa, som betyr «sand», og yori, som betyr «tillit».

             


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits