Om Vampire Knight

Yuki Cross's sitt tidligeste minne er fra en vinternatt da hun var fem år, da hun ble angrepet av en vampyr og reddet av en annen, Kaname Kuran. Yuki Cross er den adopterte datteren til rektoren ved Cross Academy, Kaien Cross, som en gang var en vampyrjeger, men som nå ønsker at vampyrer og mennesker skal leve fredelig sammen, side om side. Hun har vokst opp og blitt en prefekt for skolen med en hensikt; For at vampyrer skal kunne leve fredelig side om side med mennesker.Hennes "med-prefekt", Zero Kiryu, hennes barndomsvenn som hadde foreldre som ble drept av en renblodig vampyr, har avgjort at han skal drepe alle vampyrer, og nekter å stole på dem. Zero selv har blitt til en vampyr etter at han ble bitt av den renblodige vampyren som drepte foreldrene hans, Shizuka Hio, fire år før.

Yuki prøver å hjelpe Zero med å slåss mot blodtørsten, mens hun også leter etter minnene hun mistet. Ettersom serien utvikler seg,leder blodtørste Zero til å drikke fra Yuki,med hennes tilatelse,for å unngå å bli en level E vampyr. For å stoppe dette, gir Kaname Kuran Zero hans eget blod, for å gjør han til en normal vampyr, som derfor vil hindre Zero i å bli gal og fra å måtte drikke Yuki sitt blod.

Vampyr-Level

Det finnes fem ulike nivåer vampyrer:

  • Level A er renblodige vampyrer, som ikke har en dråpe menneskeblod i årene sine. Mennesker som blir bitt av renblodige vampyrer, blir selv til en vampyr. Renblodige vampyrer ligger lengst oppe i ordnignen.
  • Level B er adle vampyrer/aristokrater. De ligger høyt oppe i ordningen, og har som oftest en eller annen form for karft som de kan utnytte. Adle vampyrer kan ikke forvandle mennesker til vampyrer. Det er de adle vampyrene sin jobb å ta hånd om eks-menneskene som har falt ned til Level E.
  • Level C er vanlige vampyrer. Disse har ingen krefter og er bare vanlige vampyrmedborgere.
  • Level D er eks-mennesker, dvs. mennesker som har blitt forvandlet til vampyrer. Disse vampyrene faller etter hvert ned på Level E-nivå.
  • Level E er det laveste levelet en kan falle på(Level End). Disse har vært eks-mennesker, men har blitt gale av blodtørst. De jager konstant vanlige mennesker og drikker deres blod, ettersom deres tørst aldri blir slukket. Level E vampyrer blir som oftest drept av de adle vampyrene, fordi de ikke har noen kontroll over seg selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits