Akatsuki Kain

Akatsuki Kain(架院 暁) er Aido's fetter, og regnes som en av «Kaname-sama's høyre hender». Selv om Dagklasse jentene kaller han «Vild», er han mer moden enn Aido, og hans rolige holdning og tilknytning til Aido, gjør at han stadig havner i trøbbel selv om han ikke er ansvarlig. Kain er veldig oppfattende og han merker ofte hvordan andre føler seg, spesielt Aido og Ruka. Kain er en Level B vampyr, og han's evne er å skape og kontrollere ild, det motsatte av Aido's evne. Kain er forelsket i Ruka, og er ofte ved hennes side når hun føler seg nedenfor på grunn av Kaname's uvillighet til å akseptere følelsene hennes.

Navnets betydning: Akatsuki betyr «daggry». I hans fornavn, står ka for «støtte», mens in betyr en bygning med høye gjerer rundt det, som en skole eller et tempel.

akatsuki

7 kommentarer

Andreas

09.nov.2009 kl.21:38

Akatsuki Kain er skikkelig digg! Er det noen flere som har en klasse hvor halvparten av folka er borte, eller? Svineinnfluensa er noe svineri, altså!!

Shampoo

09.nov.2009 kl.21:41

Ja, halvparten av 8.klasse er borte. Vi er egentlig over 70 stykker, så det er sinnsykt mange borte! Har hatt det selv også:( Er det noen andre som har hatt det, eller?

Andreas

09.nov.2009 kl.21:45

Nå har de første Vampire Knight bøkene mine kommet i posten! Det er sinnsykt fine tegninger!! De kom egentlig ganske fort, jeg har jo tross alt kjøpt de fra england. Gleder meg til å lese ferdig alle, og få kjøpt de siste. Hvor mange volumer har kommet ut hittil?

Shampoo

09.nov.2009 kl.21:52

Ja, nå kommer snart min også. Gleder meg kjempemye!! Det er kommet ut 8 hittil, det er nr. 8 jeg venter på i posten nå, og nr.7 slutta kjempespennende! Hele serien består av 13 volumer, så det er ikke mange igen, nå:)

Tine

10.nov.2009 kl.16:52

Det er sinnsykt mange borte i min klasse nå også nå! Vi er liksom 9 av 28 i klassen nå, da:) Jeg skal bestille Vampire Knight volumene når jeg får råd, men jeg må nok spare ganske lenge, da:( Gleder meg til jeg får penger! Vampire Knight 4 ever!!!!

Tine

11.nov.2009 kl.15:41

Skal du snart legge ut neste video?

Shampoo

11.nov.2009 kl.18:58

Jeg kommer ikke til å legge ut hver eneste dag, på grunn av lekser å sånn. Men jeg skal selvsagt legge ut når jeg rekker:) Håper dere tilgir meg, altså! Men jeg kommer til å legge ut videoer i helgene hvertfall.

Skriv en ny kommentar

hits