Kaname Kuran

Kaname Kuran(黒主 優姫) en renblodig vampyr, reddet Yuki fra å bli angrepet av en vampyr da hun var liten. Han er lederen i Nattklassen, og er mye fryktet og respektert blant dem. Selv om han er kald og befaldene mot de andre eleven i klassen, er han alltid snill og søt mot Yuki.Han har vist at han elsker og bryr seg veldig om henne. Han tillater Zero å leve fordi hans død ville gjøre Yuki veldig trist, og fordi Zero er nyttig. Han er både sjalu og sint på Zero for å bite henne, og å utsette henne for fare.

Navnets betydning: Kaname betyr «hengsel» eller «dør». Skriftspråket for hans etternavn er en kombinasjon av den gammeldagse måten å skrive ku, som betyr «ni», og ran betyr «orkidé».

kanamechan


5 kommentarer

Marte

06.nov.2009 kl.16:59

Hvor gammel er kaname , og er det den egentlige broren til Yuuki , eller bare kroppen? Og hvem eier sjelen?

Shampoo

06.nov.2009 kl.22:59

Marte:Hei:) Jeg tror det ikke noen gang er sagt hvor gammel Kaname er, og jeg har ikke ennå fått lest på hvilke måte Kaname er broren til Yuki. Jeg venter på at seriene kommer ut, og serien på engelsk har ikke kommet så langt at den engang har røpet at Kaname er broren til Yuki(men det har jeg lest fra før da). Unnskyld at jeg ikke kunne svare deg på noen av spørsmålene dine, men du kan jo lese hele serien ferdig på nettet(onemanga.com er et veldig fint nettsted) Håper du finner svar på spørsmålene dine:)

Marte

07.nov.2009 kl.17:40

Jeg har ikke lest den , men sett alle 26 episodene på youtube..Er det et blad oxo?

Shampoo

07.nov.2009 kl.18:10

Marte: Du burde absolutt lese den også, den er utrolig bra tegnet! Ja, det er et blad også, men ikke bare om Vampire Knight. Bladet heter Shojo Beat(Shojo Beat er et blad for eldre tenåringsjenter, og er blitt solgt i Amerika i maaaange år), og er et blad som inneholder mange forskjellige shojo beat mangaer(også Vampire Knight)+fakta om japansk kultur, anime, mote og skjønnhet. Dette bladet sluttet dem å selge i Amerika for bare noen måneder siden, men det går jo ann å kjøpe mange av bladene på ebay.com\ebay.co.uk. Du kan besøke Shojo Beat's hjemmeside på: shojobeat.com. Der finner du mer fakta om bladet, og hvilke mangaer den inneholder.

Marte

07.nov.2009 kl.20:39

Jaa..Men Vampire Knight er så trist , vet ikke om jeg orker..

Skriv en ny kommentar

hits