Hei :)

Hei! Jeg er en jente som elsker Vampire Knight. Egentlig skulle bloggen min handle om twilight, men siden sikkert alle mulige twilight.blogg.no-navn var brukt opp, bestemte jeg meg heller for å lage en blogg om Vampire Knight. Men jeg kommer til å skrive litt om twilight også, fordi jeg elsker twilight. Vampire Knight er manga, og er utrolig spennende. Alle som ikke har lest Vampire Knight, må bare skynde seg å bestille det på outland.no eller amazon.com/ amazon.co.uk.


Her er en kort forklaring av hva Vampire Knight handler om:

Yuki Cross's sitt tidligeste minne er fra en vinternatt da hun var fem år, da hun ble angrepet av en vampyr og reddet av en annen, Kaname Kuran. Yuki Cross er den adopterte datteren til rektoren ved Cross Academy, Kaien Cross, som en gang var en vampyrjeger, men som nå ønsker at vampyrer og mennesker skal leve fredelig sammen, side om side. Hun har vokst opp og blitt en prefekt for skolen med en hensikt; For at vampyrer skal kunne leve fredelig side om side med mennesker.Hennes "med-prefekt", Zero Kiryu, hennes barndomsvenn som hadde foreldre som ble drept av en renblodig vampyr, har avgjort at han skal drepe alle vampyrer, og nekter å stole på dem. Zero selv har blitt til en vampyr etter at han ble bitt av den renblodige vampyren som drepte foreldrene hans, Shizuka Hio, fire år før.

Yuki prøver å hjelpe Zero med å slåss mot blodtørsten, mens hun også leter etter minnene hun mistet. Ettersom serien utvikler seg,leder blodtørste Zero til å drikke fra Yuki,med hennes tilatelse,for å unngå å bli en level E vampyr. For å stoppe dette, gir Kaname Kuran Zero hans eget blod, som gjør han til en normal vampyr, som vil hindre Zero i å bli gal og fra å måtte drikke Yuki sitt blod.

Hvis dere er i tvil om å kjøpe de, går det an å lese de gratis på onemanga.com. Det er på engelsk, da :)

Jeg kommer til å legge ut Vampire Knight animeen etter hvert. Det blir ikke så veldig god kvalitet på det, men det er greit nok, da. Her er begynnelsen på episode 1 og åpnings sangen. Hvis dere ikke liker blod, så burde dere ikke se dette(ikke at det er så mye blod, altså) Det er jo tross alt en vampyrserie, da! Foresten er det en serie for eldre tenåringsjenter(altså fra ca. 15 år), men jeg er bare 13, og elsker serien.

Har dere hørt om Vampire Knight før?

6 kommentarer

03.nov.2009 kl.13:01

Så utrolig kult:) Jeg har bare lest tegneseriene og de er utrolig bra! Jeg visste ikke at det var anime, men jeg gleder meg utrolig mye til du legger den ut!

Shampoo

03.nov.2009 kl.13:08

Anonym:Hei! Så fint at du glerder deg:)Det er ikke veldig rart at du ikke har hørt om animeen, fordi jeg tror nok det bare er noen helt vanlige folk som har teksta den. Men hvis du går inn på shojobeat.com, står det at Vampire Knight snart kommer til å bli solgt som anime i Amerika.

Andreas

03.nov.2009 kl.13:18

Jeg syns Vampire Knight virker utrolig kul. Jeg har lest mange mangaer som Inuyasha, Ranma 1\2 og Rave. Er ikke Vampire Knight for gutter?

Shampoo

03.nov.2009 kl.13:24

Andreas:Hei, Andreas! Jeg har også lest disse mangaene, og de er utrolig brae! Eller jeg leser Inuyasha enda. Selvsagt kan en gutt lese Vampire Knight, men det spørs om du vil like den. Hvis du er i tvil kan du lese den gratis på onemanga.com.

Marte

06.nov.2009 kl.16:58

Jeg ble fan av Vampire Knight for 2-3 dager siden..Har sett alle episodene ferdig på youtube nå , den er utrolig! Men hvor gammel er Kaname egentlig? Og er sjelen hans broren til Yuuki , eller er det bare kroppen? Og hvis ikke , hvem eier sjelen?

Shampoo

06.nov.2009 kl.23:18

Så bra at du liker Vampire Knight:) Så du ferdig både Vampire Knight og Vampire Knight Guilty på Youtube! Det må ha tatt lang tid med tanke på at hver enkelepisode er delt inn i så mange deler(men det var da vert det:). Jeg leser tegneseriene før jeg ser tv-episodene, og vet derfor ikke hvordan serien ender(ikke si noe, da). Derfor kan jeg ikke svare deg på spørsmålene dine.

Skriv en ny kommentar

hits